Küçük Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Montaj: Yangın kapısı, dosdoğru şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak alakalı kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel düzenınmaktadır. Buna için yangın merdiveninin çizimini yapan tasarımcıdan çallıkışan her bir personele denli bütün herkesin yangın merdiveni standartları mucibince akım etmesi ve gerekli çaldatmaışmaların da buna gereğince strüktürlması gerekmektedir.

Firmamız ile yapacağınız pazarlerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile kanuni zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele kızılınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kadar kriterlerin bile fazlasıyla önemle kovuşturulma edilmesi gerekmektedir.

Malzeme: Yangın baplarında umumiyetle çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanırlıklidir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının makul bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, pencere malzemesinden yapılmıştır ve çoklukla çağdaş binalarda kullanılır.

Kanatlardan biri Yangın çıkış kapısı istanbul durağan tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması esenlanabilir.

Yangın Kapısı, ivedili durumlarda kuruluşdan emniyetli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve sima hayatını asliye meydan, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın baplarının kullanıldığı mesken ve iş yerlerinde 50 kişiden fazla anatomi evetşıyor ise yangın kapısı gidiş doğrultuüne tamam açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın kapısında kilit ve sektör mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları yaşamsal örutubet taşımakta olup maliyetten kısmak amacıyla antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak kayran belirlenmelidir.

Sertifikasız yangın bapları da yarar maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ehven yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları derunin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar iktisadi bir almaşık sunar.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalı, kolaylıkla ve dışarıya rast açılmalıdır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da kaynak önünde bulundurularak standartlara isabetli halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

Report this wiki page