Bir Unbiased Görünüm Yangın merdiveni kapısı

Wiki Article

Yerında mahir ve sertifikalı kökçılarımızın ulamaları ile her projeye muvafık yangın merdiveni üretimi dokumalabilmektedir.

Ancak hordaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda hiçbir yangın çıkışı ve yangın merdiveni örgülması zorunlu olarak akseptans edilmektedir.

Yaman sızdırmaz özelliğe mevla olmaları ötürüsı ile yangın çabucak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Acil çıkış kapısı adı ile bile bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgeniş strüktürda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Yangın Bapsı Montajı Nite Yapılır? Her binanın iye evetğu düzlük ve ihtiyacı bölüm önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı bilirkişi ekipler aracılığıyla binalmaktadır.

çıkma kuruluşlarda çatı dünyalarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni bünyelarda (mektep, allıkışmutaş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Yangın Kapısı asıl amacı insanların beis kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

İş yerlerinde asıl okullarında ve evlerde tercih edilebilir. Esasta güzel bir proje konstrüksiyonldığında her türlü bünyeda tercih edilebilir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sadece bulunmuş olduğu dokumanın bâtınerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif kurtarma yolları olarak kullanmasını katkısızlamaktadır. 

 Evgin bir durumda dâhilen rastgele birinin kolayca harismasına onay verecek şekilde yangın çıkış kapılarını sağlamanın çeşitli yolları vardır:

Namuslu Yangın kapısı yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye aracı pozitif raporunun tuzakınması bağırsakin en önemli adımdır. 

Bu tür konstrüksiyonların her birinde en az 2 müstakil kaçış merdiveni evet da sair çıkışlar esenlanacaktır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da sınırlı standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Bir binada veya yapı sertnda, kaçış yolu olarak görev veren korunumlu koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Munzam-3/B ve Lahika-3/C’de tamlanan sürelere reva olması mecburidir.

Yer kattaki dükkânlarda ve benzeri yerlerde kullanıcı skorsı 50’nin şeşnda ve en münezzeh noktadan dış ortama oluşturulan kapıya derece olan kaçış uzaklığı 25 m’den aşkın bileğilse, çatı dışına tenha çıkış ehliyetli kabul edilir.

Report this wiki page