Yangın Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu panik çabucak bapnın rahat açılması midein kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Ancak yangındaki panik simultane birden binaya intisap etmek isteyen profesyonel sıfır kişilerin bu hareketinin önlenmesi ancak yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmasının önlenmesi ile kabil olacaktır.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve tatminkâr bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Çıkış mesafelerinin kapıdan allıkındığı yapı kullanma sınıflarında, bir koridor içindeki 2 yangın merdiveni arasındaki aralık, evetğmurlama sistemi sıfır yapılarda koridor uzunluğunun nısıfsından ve yağmurlama sistemi olan dokumalarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca olanaksız.

Yangın kapıları, yangınla uğraş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının arama altına allıkınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanılamar.

Yangın kapısı istanbul ürkü Durumunu Azaltma: Ani gelişen olaylar sonrasında insanoğlu panik olur ve bulundukları düzlükı ayrılma kılmak icap. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle kolaylık kullanıma iye olan kapılar sayesinde insanoğluın panik durumu azalır ve emniyetli çıkış katkısızlanır.

Kadeh yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden mamultır ve umumiyetle modern binalarda kullanılır.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla sınai tesislerde dü farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedarik etmek derunin kullanılmaktadırlar.

Dünya kattaki dükkân ve benzeri yerlerde özlük skorsı 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en uzak noktadan dış ortama oluşturulan bapya olan uzaklık 25 m’den az ise, bina dışına biricik çıkış ehliyetli ikrar edilir.

Sertifikalı yangın bapları ile gereken kalite esenlanmakta olup, talebe için aksesuarlar da eklenebilmektedir

Bu nedenle daha mürtefi bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında dulda sağlamaz ve bu nedenle henüz düşük bir fiyata sahiptir.

Görmüş olacaksınız ki bu gömlek şiddetli nitelikli yangın kapılarını en uygun fiyatla sunan bizim firmamızdır.

kaynağı değsoruntir]

Report this wiki page